Transfer Casete si Scanari

Caseta video

Casetele în format analog nu sunt o soluție de a vă păstra amintirile pe termen lung. De fiecare dată când le vizionați sau derulați, distrugeți o mică parte din imagine și astfel o mică parte din amintirile dumneavoastră. Degradări vizibile pot să apară în numai 5 ani de la înregistrare.

caseta-video

Caseta video pe DVD

Spre deosebire de caseta, ce se poate deteriora semnificativ in mai putin de 10 ani in functie de uzura , un disc DVD sau CD pastreaza intacte datele chiar si pentru 100 de ani in conditii de manevrare optime . In acelasi timp, beneficiati de posibilitatea de a accesa instant orice portiune a inregistrarii, fara a mai fi nevoiti sa derulati inainte si inapoi, cu ajutorul menu-urilor personalizate. Nu in ultimul rand, dimensiunile si greutatea redusa il fac foarte usor de manevrat si depozitat.

Caseta video PAL 1 ora – 15,50 Lei
Caseta video NTSC 1 ora – 24,00 Lei
Copie Dvd – 15.50 Lei

Caseta-video-pe-DVD

Scanari filme foto

Scanarea filmelor foto alb-negru și color înguste sau formate medii, cu aplicarea tehnologiei de îndepărtare a prafului și zgârâieturilor (Digital Ice), se face la cea mai optimă rezoluție, și include pregătirea minuțioasă a negativelor fotografice pentru obținerea de rezultate superioare.

Scanari-filme-foto

Scanari filme si puse pe DVD

Daca esti amator de fotografie pe film, te putem ajuta cu developarea lui. Fotografiile pot fi apoi scanate si transferate pe DVD.

Scanari-filme-si-puse-pe-DVD

Scanari foto

RezolutiePret Scanare
300 dpi4 lei / buc
600 dpi5 lei / buc
1.200 dpi6 lei / buc

Scanari-foto

Transfer caseta pe CD

Conversie audio din casete casetofon, mini-casete audio, in CD-uri audio sau MP3 cu refacerea calitatii prin filtrare digitala de zgomot.

TipCANTITATE
1-2021-150151-300301-500
CD25201715
DVD25201715
DVD-DL25201715

Transfer-caseta-pe-CD

Transfer caseta video pe CD

Va oferim servicii de copiere de pe casete video VHS, 16 mm, 8 mm si mini dv pe CD.

Transfer-caseta-video-pe-CD

Transfer casete VHS pe DVD

Va oferim servicii de copiere de pe casete video VHS, 16 mm, 8 mm pe DVD.
Ne aflăm într-o eră digitală în care casetele video de orice fel au ajuns la sfârşitul gloriei.
De aceea este bine să transferaţi amintirile cele mai importante pentru dumneavoastră pe un suport digital care să vă asigure integritatea acestora.

Transfer-casete-VHS-pe-DVD