Servicii Print-Diplome

Diplome

Diplomele constituie modalitatea cel mai des întâlnită de evidențiere a unor rezultate sau bilanțuri pozitive, de marcare a unei contribuții sau participări de excepție. De aceea, cei care le primesc le vor păstra întotdeauna cu plăcere, fiind un prilej de rememorare a unor eforturi susținute pentru atingerea unui țel sau a unor momente importante, pline de semnificații. Ajutând cu designul și grafica și oferind diverse modele din care să îl poți alege pe cel mai potrivit, Agrafa Print îți poate realiza orice tip de diplomă, atât pentru participanți la diverse concursuri sau evenimente, absolvenți de cursuri, traininguri sau cicluri școlare, profesori, cât și diplome amuzante pentru prieteni, parteneri, colegi sau membri ai familiei.
Tipărirea diplomelor se poate face cu date variabile, specifice, fiecare diplomă fiind printată personalizat cu nume și prenume plus alte date individualizate indiferent de tirajul în care se printează.

tiraj\gramaj300350
50Cere pretCere pret
100Cere pretCere pret
150Cere pretCere pret
200Cere pretCere pret
250Cere pretCere pret
300Cere pretCere pret
350Cere pretCere pret
400Cere pretCere pret
450Cere pretCere pret
500Cere pretCere pret

diploma

Diplome absolvire/gradinita/liceu/scolare/post-liceale

Ce este o Diploma?
Pentru organizatorii de cursuri si evenimente – este important ca la sfarsitul evenimentului sau a cursurilor sa se elibereze o diploma care sa ateste participarea persoanei.
Cum se fac diplomele?
Acestea pot fi simple – cu spatiu liber unde se poate trece numele persoanei sau se pot face complet personalizate cu numele fiecarei persoane tiparite pe diploma.
Designul diplomei creat de dvs sau de echipa noastra de graficieni se tipareste pe carton A4 – de minim 250 g/mp.
Dupa printare diploma se finiseaza la forma finala la ghilotina electrica.
In functie de optiunile dvs. aceasta se poate si plastifia la cerere.

diplome