Servicii finisare

Capsare

Oferim servicii profesionale complete de finisare pentru toate tipurile de materiale pe care le producem. Finisajele se realizeaza cu atentie maxima la detalii si calitate.

Format capsare10-25pag25-50pag50-75pag75-100pag
Format A5/A40.901.101.401.90
Format A3/SRA31.001.301.702.00

capsare

Biguire

Biguirea reprezinta tot un proces de finisare a materialelor tipografice, care ajuta la plierea ulterioara a unei coli de hartie. Bigul este un marcaj realizat prin intermediul unui utilaj special ce permite indoirea cu usurinta a unui carton sau hartie. Biguirea e recomadata pentru cartoane a caror grosime este peste 150 gr/mp.

biguire

Legatorie

Legatorie rapida (spiralare metalica sau plastic ) , lucrari de licenta , lucrari de disertatie , lucrari de absolvire , LEGATORIE DE CARTI in imitatie de piele de diverse culori ,brosare, copertare , legatorie cu termoclei , servicii complete de finisare tipografica , dosare personalizate cu buzunar sau cu sina .

legatorie

Laminare

FormatPret
LAMINARE folie lucioasă A45.00
LAMINARE folie lucioasă A310.00
LAMINARE folie mată A46.00
LAMINARE folie mată A312.00

laminare

Indosariere

Oferim servicii de indosariere cu spira (legare cu spira) de diverse culori si grosimi. Oferim trei tipuri de legare: cu spira de plastic cu spira metalica sau bagheta de plastic. Puteti sa alegeti tipul copertilor dintr-o gama variata de materiale si culori sau puteti opta pentru o coperta transparenta.
Procesul de indosariere cu spira consta in prinderea paginilor cu spira; in acest fel aveti posibilitatea sa elaborati documente estetice si usor de folosit. Astfel aspectul documentelor va fi profesional si va reflecta imaginea companiei dvs.

indosariere

Folii magnetice

Cauciuc flexibil isotropic de interior, de culoare maro închis pe ambele fețe, cu grosime de 0,40 mm și forța magnetică de 20 g/cm2.
Folia magnetică are în compoziție materiale magnetizate industrial, asigurând astfel o bună aderență pe suprafețele metalice.
Pentru aplicații nepermanente de interior și exterior, când nu se dorește o inscripționare directă (sisteme de ghidare, materiale demonstrative, prezentarea de construcții), pentru aplicații care necesita modificări zilnice (articole de decorație, aplicații tehnice), afișaj pe termen scurt în săli de conferințe și expoziții, expuneri diferite în săli de curs, poze sau reproduceri artistice.

Folii-magnetice

Magneti publicitari

Magnetii publicitari, denumiti si magneti de frigider, reprezinta un puternic instrument de promovare si reclama, pentru promovarea unor produse, servicii sau branduri. Magnetii publicitari, mai ales cei cu grafica atractiva, decoreaza si infrumuseteaza frigiderul si utilizeaza eficient o suprafata altfel nefolosita.

Magneti-publicitari

Marturii magneti nunti

Fotografiile sunt pe suport magnetic, astfel incat pot fi “lipite” pe frigider sau alte obiecte metalice, fiind astfel un excelent mod de a-ti impresiona apropiatii. Sunt ideale ca marturii de nunta, accesibile ca pret si de mare efect.

Marturii-magneti-nunti

Marturii magneti botezuri

Marturiile magnetice de botez sunt personalizate cu poza bebelusului, data eveninetului/data nasterii, numele bebelusului si rama aleasa.
Ramele pot fi foarte amuzante, precum Marturie Magnet “Micul Pictor”, Marturii de botez magnet cu ratoiul Donald Duck ori Marturii de botez magnet cu masina; sau elegante precum Marturii de botez magnet cu ingerasi, Marturii de botez magnet cu fluturi si floricele, etc..

Marturie-de-botez

Semnalistica protectia muncii

Semne de avertizare si de interdictie obligatorii pentru agentii economici, conform legislatiei privind protectia muncii, sanatatea si securitatea in munca, precum si prevenirea situatiilor de urgenta. Materiale tiparite, brosuri, materiale, formulare tipizate privind protectia muncii si prevenirea situatiilor de urgenta.

Semnalistica-protectia-muncii