Printuri Indoor/Outdoor

Printuri de mici si mari dimensiuni indoor si outdoor

Autocolante

Oferim variante multiple de servicii si produse pentru industria publicitara. Cu experienta in domeniul publicitatii va putem oferii solutii pentru a va face cunoscut. Folosind cele trei ingrediente de baza (calitate, rapiditate, ieftin) va oferim o baza larga de produse pentru promovarea afacerii dumneavoastra prin reclame autocolante.

MPPret(euro)
<117
1-516
5-2013
>209

autocolante

Print banner publicitar

Avantajele publicitatii realizate prin bannere stradale sunt: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp, rezista excelent la actiunea agentilor externi si la intemperii, rezultate spectaculoase la preturi minime.

MPPrint fata(euro)Print fata-verso(euro)
<11423
1-5917
5-20815
20-50713
>50611

Bannere-publicitare

Mesh-uri

Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiile realizate din turnarea PVC-ului, mesh-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari. Mesh-urile sunt perforate pentru a permite vantului sa treaca prin ele. Mesh-urile se preteaza la printuri foarte mari la care banner-ul s-ar rupe datorita propriei greutati.

MPPret(euro)/mp
<111
1-59
5-208
20-507
>506

mesh

Postere

TipA0+/Metru liniarA1/Metru liniarA2/Metru liniar70cm x 100cm 50cm x 70cm
carton 130g/mp4540254527
high glossy photo paper 135g,170g4540254527
photo satin paper 240g6050386035
pp paper matt 130 microni5545---
pp paper adhesive 100 microni5545---
backlit film 100 microni6958---
oil canvas waterproof 230 microni104--7045

postere

Tablouri foto dimensiuni mari

Efectuam print-uri de dimensiuni mari (indoor sau outdoor) cu o calitate ireprosabila. Fotografiile de mari dimensiuni tiparite digital impresioneaza prin marime si culori unice si evidentiaza cel mai bine detaliile esentiale ale design-ului (imaginii).
Fotografiile, imaginile sau tablourile de mari dimensiuni se pot realiza pe o larga varietate de material support, la rezolutii mari, rezolutia maxima posibila fiind 2400 x 1200 dpi (cu optimizare).
Aparatura utilizata la printarea imaginilor de dimensiuni asigura naturaletea design-ului in forma print si confera o intensitate maxima a culorilor folosite.

Tablouri-foto-dimensiuni-mari

Hartie foto

Hartia fotografica este utilizata atat pentru prezentari fotografice cat si pentru promovarea diferitelor produse cum ar fi cele de turism, culinare sau produse high-end.
Calitatea printului este exceptionala si se poate si lamina mat sau lucios pentru o protectie si un aspect ridicat.
Aplicatii printuri hartie fotografica: atat pentru interior, cat si pentru exterior, prezentari foto, postere indoor, reproduceri foto, semne de interior, diferite promotii, semnalistica de exterior, display-ere etc.

hartie-foto

Panza canvas

Imprimarea unei fotografii pe panza canvas este o modalitatea foarte buna de a expune si pastra cele mai captivante imagini.
In cazul panzei canvas destinata printului este foarte important ca materialul sa aiba o foarte buna stabilitate dimensionala pentru a evita aparitia in timp a cutelor.

Panza-canvas

Printuri textile

Printurile textile sunt din ce in ce mai intalnite in ultima perioada, odata cu raspandirea pe scara larga a sistemelor expozitionale portabile care folosesc panouri grafice din material textil. Daca acum cativa ani principala utilizare a printurilor textile erau steagurile publicitare si drapelele nationale, acum intalnim printuri textile la deskuri expozitionale, sisteme popup, standuri expozitionale, bannere si panouri publicitare fixate pe pereti sau atarnate pe podea, casete luminoase simpla sau dubla fata.

Printre produsele pe care le realizam,se numara:

– steaguri printate digital- steaguri tarile lumii,drapele satinate,flamuri,stegulete,fanioane,ghirlande,
– steaguri personalizate printate,steaguri beachflag,steaguri windflag,steaguri mari pentru manifestatii sportive,steaguri printate in diferite marimi si forme
– perdele personalizate,draperii,jaluzele verticale textile personalizate,rolete personalizate,rolete “zebra” printate,fete de masa
– bannere textile,mesh textil,tapiterie scaune/canapele,decoruri personalizate,textile home&deco printate
– textile printate pentru sisteme de expunere Wave Pop-up 3D drepte sau curbate,roll-up cu textil,info desk cu textil,
– backlit textil cu cheder siliconic/pvc pentru casete luminoase

printuri-textile

Print pe autocolant

Format A4Format A3
Printare alb-negru, pe autocolant lucios1.001.90
Printare color pe autocolant lucios1.803.70
Printare color pe autocolant de plastic transparent6.90-

print-pe-autocolant

Roll-up banner

Sistemul expozitional CLASSIC PLUS Roll-up display s-a impus pe piata prin fiabilitatea excelenta dovedita de-a lungul timpului dar si prin calitatea superioara a materialelor folosite la productie. Vanzarile acestui model au crescut intens in ultimii ani, fapt ne incurajaza sa vi le oferim la un pret exceptional dar si sa extindem garantia sistemului de tractare pana la 5 ani, pentru sistemul de afisare CLASSIC PLUS Roll-up banner.

roll-up-banner

Roll-up dublu

Standul roll-up dublu beneficiaza de toate avantajele standurilor tip roll-up precum si o dubla suprafata de expunere, ceea ce permite vizualizarea standului din ambele directii, fiind foarte util pentru expunerea in calea fluxului de vizitatori. Printurile se pot schimba ori de cate se doreste, obtinandu-se astfel noi vizualuri personalizate. Portabilitatea foarte mare a standului atunci cand este strans si usurinta montajului fac din acest stand un excelent instrument de comunicare.

roll-up-dublu

Bannere outdoor

Cu preturi incepand de la 6 Euro/mp, Banner-ul outdoor da rezultate foarte bune pentru orice tip de afacere. Simplu sau complex, în aproape orice dimensiune, bannerul outdoor va contribui la promovarea produselor, serviciilor dumneavoastra sau ale promotiile de sezon.

Bannere-outdoor

X banner

Sistemul X banner este o alternativa usoara si avantajoasa de expunere a a informatiilor despre companie, sigla, brand, slogan, produse, eveniment in diferite locatii. Printul se poate schimba ulterior ori de cate se doreste, obtinandu-se astfel un nou vizual personalizat.

TipPret(euro)
X Banner 60x16060
X Banner 120x20090
X Banner Table 25x4045

X-bannerr

L banner

Standul L Banner aluminiu 80×180 (L Banner-up / L Display) este un sistem de prezentare portabil pentru interior fara caseta si print pretensionat, care se monteaza si se demonteaza usor prin imbinarea elementelor componente. Sistemul L banner este format din doua baghete din aluminiu fixate la capetele printului personalizat si din alte doua bare din aluminiu imbinate in forma de „L” in spatele personalizarii, pentru tensionarea printului in pozitie verticala si pentru asigurarea stabilitatii.

l_banner

Fotografii mari dimensiuni

Printuri de calitate fotografica. Imprimate cu cerneala pigment, pentru stabilitate in timp. Solutia pentru orice imprimare exigenta, fotografica. Serviciul care ne-a consacrat.

fotografii-de-mari-dimensiuni

Etichete

Chiar daca se gasesc la tot pasul si par extrem de usor de realizat si personalizat ascund in spate o munca realizata de adevarati profesionisti.Lucrate atent pentru realizarea finita a produselor de acest tip, menite sa incante mereu ochii clientilor si a celor ce le folosesc ori vizualizeaza, atingandu-si astfel pe deplin scopul. Etichetele se decupeaza pe plotter in cazul mai neobisnuit de dimensiuni speciale sau contur atipic.

etichete