Insigne

Executam insigne Popesti Leordeni si orice fel de insigna personalizata.

Insigne

Cand spui ca faci insigne, pare un lucru minor, fara sens si de multe ori lipsit de importanta.Toate aceste temeri dispar iar cuvantul insigna capata importanta atunci cand vine vorba de confectionarea unor insigne scolare (care au o certa valoare atunci cand sunt purtate de elevii institutiei de invatamant) sau modele sportive (care se acorda doar participantilor la evenimentele respective) sau insigne personalizate (ce transmit un anumit mesaj) sau insigne ce se ofera unor anumiti oameni (astfel incat ne dam seama de apartenenta fiecaruia).Confectionarea lor este destul de complicata daca luam in considerare grafica fiecarui model si aranjarea in pagina a diverselor texte si imagini care de multe ori trebuie sa se imbine perfect pentru a crea o insigna personalizata frumoasa.
Facem insigne Popesti Leordeni, insigne personalizate,insigne personalizate Bucuresti, insigne personalizate Popesti Leordeni, insigne scolare, insigne sportive, insigne de vanzare, insigne festival, insigne firme.

Insigne
insigne-scolare-personalizate

Insigne scolare personalizate

Serviciile noastre de confectionare insigne scolare personalizate sunt sigure si eficiente.Folosim cele mai bune materiale pentru un trai mai bun al modelelor confectionate.

Insigne sportive

Realizam insigne sportive in policromie, la rezolutie fotografica. Insignele sunt rotunde, cu diametrul de ø33 mm sau ø55mm si sunt confectionate dintr-un suport metalic. Datorita protectiei suplimentare cu pelicula lucioasa, insignele rotunde cu ac sunt rezistente la zgarieturi si la alti factori de degradare. Realizam insigne personalizate pentru cluburi sportive!

insigne-sportive
insigne-personalizate

Insigne personalizate

Insignele metalice sunt realizate din diferite materiale: zamac, alamă, aluminiu, aur, argint, în funcție de bugetul, scopul și cerințele beneficiarului.

Se pot obține prin mai multe procedee: turnare, gravare, ștanțare. Pot avea forme simple – cerc, pătrat, dreptunghi, elipsă, romb – sau pot avea forme personalizate, conturul lor urmărind diverse elemente grafice, logo sau text.

Pot fi decorate și finisate într-o gamă variată de culori obișnuite, combinații complexe de culori, auriu, argintiu sau alte nuanțe metalice, pot fi vopsite, emailate, printate policromie direct pe metal sau pot fi acoperite cu rășină epoxidică.