Broderie

Broderie

Transmite un mesaj frumos atat clientilor tai cat si persoanelor dragi, brodand un mesaj, un logo, numele firmei tale pe echipamentele de munca, numele tau sau al cuiva drag pe halatul de munca sau halatul de acasa etc…Realizam broderie sector 4 si broderie popesti leordeni in cele mai bune conditii.Facem broderie echipamente sportive, halate, brodam halate medicale, salopete, brodam tricouri clasice si tricouri polo, uniforme, haine si tricouri scolare, camasi, bluze, hanorace, tricouri de munca (inscriptionate cu numele unitatii), trusouri pentru copii,geci, veste, pelerine, ghiozdane, posete, rucsaci, sepci, caciuli si palarii, esarfe, pantaloni , steaguri, fete de masa si huse de scaune, brodam pilote, lenjerii de pat si lenjerii intime, prosoape, asternuturi de pat, ecusoane, ciorapi,textile diverse etc….
Avantajele acestui procedeu de personalizare numit broderie sunt multiple.
In primul rand vorbim de durabilitatea personalizarii, care rezista la fel de mult ca si materialelu din care este confectionat produsul brodat. Impactul vizual este deosebit si da un sentiment de „mult bun gust” privitorului, oferind un aspect unic produsului brodat.
Brodam atat pe o singura culoare cat si pe mai multe culori pe masini de brodat atat cu un singur cap cat si cu mai multe capete.
Broderia este un tip de cusatura in relief realizata pe suport textil, in diverse culori, cu scopul de a infrumuseta articolele textile. Programele folosite de noi ne permit sa realizam orice tip de broderie cu precizie maxima a detaliilor si combinatie complexa de culori, elemente grafice, text, sigle etc…

Broderia personalizata poate fi folosita si pentru spitale, cabinete medicale si clinici private (fie umane cat si veterinare).
Putem realiza orice tip de reprezentare grafică brodată pentru sigle, monograme, text, grafică tip ecuson şi orice alte elemente grafice brodate pe articole textile folosite în domeniul medical, pentru spitale, clinici, farmacii şi cabinete medicale.
Va asteptam cu drag la cea mai buna broderie din sudul Bucurestiului.

Perne-personalizate