Despre noi

Urgent-Print.ro a fost infiintata avand ca obiect de activitate executia serviciilor de printing, tipografie, finisare, personalizari. Insa de la infiintare si pana in prezent dezvoltarea unor noi ramuri de activitate a generat o preocupare continua de provocari pentru echipa noastra si crearea unui portofoliu generos de servicii cu care venim in intampinarea clientilor nostri.

Locul unde nevoile tale sunt prioritatile noastre.
Cu multa determinare, abitie si profesionalism, am reusit sa ajungem printre cele mai stabile companii din piata actuala. Metoda pe care am aplicat-o ne-a ajutat sa ne extindem si sa ne dezvoltam pentru a avea cele mai rapide si sigure servicii.

Asta reprezinta faptul ca suntem o companie activa si in plina dezvoltare bazandu-ne pe tehnica moderna, profesionalism dar si pasiunea de care au dat dovada tehnicienii nostri.

Managementul pe care il abordam este unul solid care a contribuit la o politica financiara accesibila.

Inca de la inceput, misiunea noastra s-a definit, asa cum si, prin incercarea de a raspunde provocarilor multiple pe care le intalnim in activitatea noastra de zi cu zi, cu solutiile potrivite, menite sa satisfaca exigentele pietei.

Valorile pe care le cultivam inca de la infiintare ne insotesc munca si ne ajuta sa fim mai aproape de succes cu fiecare proiect derulat si dus la bun sfarsit.

• Perseverenta si ambitie. Ne concentram energia pentru a gasi solutiile cele mai potrivite nevoilor clientilor nostri.
• Focus pe client. Dorintele clientilor ne ghideaza munca si ne implicam puternic pentru ca la finalul fiecarui proiect sa primim un sincer “multumesc” din partea acestora.
• Respectarea angajamentelor. Sa respectam si sa fim respectati este important atat pentru noi, cat si pentru partenerii nostri, astfel incat, incercam indeplinirea angajamentelor stabilite de comun acord in cele mai bune conditii.
• Spiritul de echipa. Fiecare membru al echipei noastre este important, iar abilitatile lui sunt unice, trebuie respectate si valorificate la adevaratul potential. La noi unu si cu unu nu fac doi, ci fac treaba buna impreuna!
• Respectarea mediului înconjurator. Fiecare solutie oferita se naste sprijinita de incercarea de a respecta natura si mediul inconjurator.

SERVICII OFERITE:

• Executia serviciilor de printare de mici si mari dimensiuni;
• Printing cu plotter pentru indoor/outdoor;
• Executia serviciilor de tipografie;
• Multiplicare CD/DVD/Blu-Ray;
• Transfer casete si scanari;
• Executia serviciilor de personalizari intr-o gama larga de optiuni

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI:

1. Serviciu calitativ de interventii;
2. Echipa noastra este formata din meseriasi specializati intr-o gama larga de domenii de lucru, care asigura satisfacerea exigentelor pietei si angajamentul executiei unor lucrari bine efectuate.
3. Practicam preturi competitive si respectam termenele stabilite de comun acord.
4. Dispunem de o gama larga de echipamente si unelte ce vin in sprijinul indeplinirii proiectelor noastre;